Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Εκδήλωση... για λίγους από τον Δήμο Αλμωπίας, για το έργο ''Living History-Living Nature''! (φώτο)


altΠραγματοποιήθηκε σήμερα (06/4) περί ώρα 11.00! ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας, σχετικά με το διασυνοριακό έργο ''Living History-Living Nature'', στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της γείτονας χώρας, ο Βουλευτής του...

... ΣΥΡΙΖΑ Σηφάκης Γιάννης,  εκπρόσωπος του Βουλευτή της ΝΔ Καρασμάνη Γιώργου Κος Δήμου, ο Δασάρχης Αριδαίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι στον Δήμο Αλμωπίας, και δυστυχώς ελάχιστος αριθμός κατοίκων και ενδιαφερομένων, λόγω της… ακαταλληλότητας της ημέρας και της ώρας (εργάσιμη ημέρα και έναρξη ώρα 10.00 το πρωί)!

Συγκεκριμένα, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου στην τοπική κοινότητα Λουτρακίου-Πέλλας, παρουσιάστηκε από τους ομιλητές το παραπάνω διασυνοριακό έργο που στόχο έχει την προστασία και την ανάδειξη της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών.


Στην συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά, εκ μέρους του απουσιάζοντα Δημάρχου του Δήμου Νovaci, o  εκπρόσωπός του, Kotevski Lazar, η Κα Σαματογλή Κατερίνα, συντονίστρια του προγράμματος η οποία ανέλυσε τους τρεις άξονες του έργου, το μπάζετ του οποίου ανέρχεται στο ποσό των 45.4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, καθώς και ο Σηφάκης Γιάννης, ο εκπρόσωπος του Καρασμάνη Γιώργου Κος Δήμου και ο Δήμαρχος του Νεγκότινου Vancho Apostolov.

Κατόπιν ο υπεύθυνος του παραπάνω προγράμματος στην τεχνική γραμματεία,  εκ μέρους της γείτονας χώρας Μartinovski Zhupan, ανέπτυξε και ανέλυσε την μελέτη και πορεία των έργων στην χώρα του. Το αυτό έπραξε και για το μέρος που αφορά την Αλμωπία, ο υπεύθυνος του προγράμματος του Δήμου Τσίμας Νίκος. Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση και καφέ, η εκδήλωση συνεχίστηκε με τοποθετήσεις των υπολοίπων ομιλητών, η οποία περατώθηκε τις μεσημβρινές ώρες, με τη λήψη γεύματος σε γνωστό restaurant της περιοχής.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.