Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: ''Χώροι-Σύμβολα-Μνήμες''


altΈκθεση με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες, χαρακτικά, κατασκευές, εγκαταστάσεις κλπ, από καλλιτέχνες του Δήμου Σκύδρας, καθώς και από μέλη γνωστού εργαστηρίου, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη της Σκύδρας.

Ειδικότερα, στις αποθήκες της Ένωσης, δίπλα από το πάρκινγκ του ΟΣΕ, κάθε απόγευμα από ώρες 17.30-22.00, και κάθε πρωινά Παρασκευής και Κυριακής από ώρες 11.00-14.00, έως τις 12 Ιουνίου, δέχεται το κοινό για να θαυμάσει τα παραπάνω έργα, που εκτός των ανωτέρω, συμμετέχουν πολλά Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το ΚΑΠΗ, χορευτικοί σύλλογοι, καθώς και αρκετοί κάτοικοι και δημότες της Σκύδρας, που χαρίζουν στιγμιότυπα από τα φωτογραφικά τους αρχεία.

Την όλη διοργάνωση στηρίζουν ο Δήμος Σκύδρας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας και το Γενικό Λύκειο. Επίσης κατά την διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, έχουν προγραμματισθεί διάφορες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα για την Παρασκευή 05/6 προβολή ταινίας, το Σάββατο 06/6 μουσική εκδήλωση, την Τετάρτη 10/6 σκηνικές δράσεις, ενώ την 12/6  με την λήξη της εκδήλωσης,  θα πραγματοποιηθεί ο αναβληθέν  λόγω κακοκαιρίας για την 24/5, εικαστικός περίπατος στην πόλη της Σκύδρας. Θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.