Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήπως ξεχάσαμε ότι είμαστε άνθρωποι! (φωτο)


Σκηνές που δεν τιμούν  τον  πολιτισμό μας, καθώς και τα ήθη και έθιμα της χώρας μας, συμβαίνουν καθημερινά και δίπλα μας, τα οποία δυστυχώς  μας αφήνουν  παγερά αδιάφορους.

Συγκεκριμένα, σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης, σήμερα (26/5) πρωινές ώρες- και πιθανώς σε καθημερινή βάση- ανήμπορη ηλικιωμένη και πάσχουσα από καρκίνο γυναίκα, όπως πληροφορούσε τους διερχόμενους η πινακίδα που είχε μπροστά της, ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο,  επαιτώντας, εκλιπαρούσε για οικονομική βοήθεια, προκειμένου μπορέσει να επιβιώσει.

Δεν γνωρίζουμε αν έλεγε αλήθεια ή όχι, αλλά εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι η αδιαφορία και η περιφρόνηση που έδειχναν οι περαστικού, οι οποίοι την προσπερνούσαν, σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, θεωρώντας την όλη σκηνή φυσιολογική. Όσο για το Κράτος Πρόνοιας!!! Η φωτογραφία άλλωστε είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.