Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κλείδωσε» την πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός (βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά "κλείδωσε" από σήμερα την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μετά τη νίκη στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ με γκολ του Ταυλαρίδη στο 43ο λεπτό. 
Οι "πράσινοι" έφτασαν στους 11 βαθμούς διευρύνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο "Δικέφαλο" στο +7, κι ενώ απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου νικήσει την Κυριακή τη μακεδονική ομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τότε θα είναι πρώτη και μαθηματικά.




Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Με αυτό το αποτέλεσμα ο στόχος της πρώτης θέσης μάκρυνε πια πολύ για τις δύο ομάδες, καθώς οι Αρκάδες μετρούν τρεις βαθμούς και η ομάδα των δυτικών προαστίων δύο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φυτανίδης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.