Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Απολογισμός σχολικού έτους 2014-2015 των Γυμνασίων-Λυκείων της Πέλλας (φώτο)



Σε μία κατάμεστη αίθουσα από επισήμους, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/6) μεσημβρινές ώρες, ο απολογισμός σχολικού έτους 2014-2015.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, περιφερειακών συμβούλων,  εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, της  Ελληνικής Αστυνομίας,  εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κούγκας Κων/νος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,  στα πλαίσια της κοινωνικής λογοδοσίας, παρουσίασε τον απολογισμό, τις δράσεις κλπ εκδηλώσεις για το έτος 2014-2015, των Γυμνασίων και Λυκείων της Πέλλας. 

Αμέσως μετά τη λήξη της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για διακρίσεις και θετικές δράσεις τους, από τα Γυμνάσια και Λύκεια της Πέλλας.

By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.