Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Τους τιμώρησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πέλλας


Συνελήφθησαν χθες (18-06-2015) το πρωί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Πέλλας μία 33χρονη και ο 14χρονος γιος της, για απάτη.
Ειδικότερα, χθες (18-06-2015) το πρωί, διαπιστώθηκε ο ανήλικος να ζητά οικονομική βοήθεια και να πουλά μικροαντικείμενα σε διερχόμενους πολίτες, προσποιούμενος άτομο με προβλήματα υγείας προκαλώντας τον οίκτο τους με σκοπό την απόκτηση «εύκολου» χρήματος, υποδεικνύοντας πιστοποιητικό προβλήματος υγείας από δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε συγγενικό του πρόσωπο. Επίσης από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι δρούσε κατ’ εντολή της 33χρονης μητέρας του, η οποία εντοπίστηκε αργότερα την ίδια μέρα στην Έδεσσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο πιστοποιητικό υγείας και μία τσάντα που περιείχε μικροαντικείμενα (στυλό, μαρκαδόρους, κα).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ευτυχώς πού υπάρχουν και αυτά τα παιδιά. Αν και λίγοι (αν δεν κάνω λάθος είναι 3-4 άτομα) κινούνται καθημερινά, χειμώνα -καλοκαίρι σε όλους τούς δρόμους και τα στενά τής Έδεσσας.
    Σε δύο/τρεις περιπτώσεις που φωνάξαμε αστυνομία και έτυχε να έχουν βάρδια τα παιδιά, ήρθαν σε ελάχιστο χρόνο.
    Μακάρι να ήταν περισσότεροι, να υπάρχει παρουσία τούς όλη την μέρα.
    Μακάρι να είχαμε και στην Αριδαία ομάδα Δίας....

    Ο Αριδαιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.