Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αρειος Πάγος ζητά πειθαρχικούς ελέγχους για δικαστές - Εξέδωσαν "περίεργες" αθωωτικές αποφάσεις


Σαν βόμβα έπεσε η πληροφορία στους δικαστικούς κύκλους! Ο Άρειος Πάγος, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικών ελέγχων για δικαστές που αποτελούσαν συνολικά 13 συνθέσεις ποινικών δικαστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι συγκεκριμένες συνθέσεις εξέδωσαν αθωωτικές αποφάσεις για υποθέσεις που εκδίκασαν και το περιεχόμενό τους αφορούσε σε φορολογικά αδικήματα. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έλεγχοι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ ο αριθμός των δικαστών που ελέγχονται για την έκδοση των αθωωτικών αποφάσεων, είναι πολλαπλάσιος του 13, αφού οι συγκεκριμένες συνθέσεις μπορεί να αποτελούνταν από έναν δύο ή και τρεις δικαστές.
Το  γεγονός προκαλεί ήδη την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας, και μάλιστα αναμένεται να αποσταλλούν σχετικά έγγραφα διαμαρτυρίας σε Άρειο Πάγο, Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  μέσω των οποίων θα καταγγέλλεται παρέμβαση στο έργο της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.