Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πριν λίγο: Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει τη Δυτική Θεσσαλονίκη - Ομολόγησε ο δράστης Αστυνομικός-πατέρας!


Eιδεχθές έγκλημα έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι στραγγάλισε ο πατέρας του μέσα στο σπίτι τους. Πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας ήταν άνδρας των ΜΑΤ.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το ειδεχθές έγκλημα που έγινε το μεσημέρι. Σύμφωνα με το thestival.gr , ο πατέρας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του μέσα στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του το μεσημέρι, στο σπίτι της οικογένειας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το thestival.gr,ο δράστης, ο οποίος υπηρετεί στα ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματών Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. 
Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Περίοικοι αναφέρουν στο Thestival, ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, τα πατζούρια του σπιτιού ήταν κλειστά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.