Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χορεύοντας στη βροχή στο Δυτικό Πέλλας (φωτο)


Με αγιασμό και χορευτικές πρόβες στον προαύλιο χώρο του ποντιακού Συλλόγου Δυτικού,  άρχισαν οι ετοιμασίες μια ημέρα πριν για το πανηγύρι στο Δυτικό Πέλλας.
Θεού θέλοντος αλλά καιρού μη επιτρέποντος όμως,  με πολλά εμπόδια λόγω καιρικών συνθηκών, την επόμενη μέρα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου χόρεψαν υπό βροχή. Ο κόσμος διψασμένος για γλέντι δεν το έβαλε κάτω και με την βοήθεια των απίθανων νέων του Συλλόγου,  μπήκε σε αλλαγή σκηνικού στην κλειστή αίθουσα του Συλλόγου και κάτω από τα σκέπαστρα συνεχίζοντας τη διασκέδαση. 
Παρόν στην εκδήλωση και ο Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών Χρήστος Σοφίας,  που όπως πάντα εργάζεται αθόρυβα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί  ιδιαίτερα η συμβολή του προέδρου του Συλλόγου Ποντίων της Φυλιριάς Σπύρου Τσακρακίδη στο στήσιμο ανάγκης της εκδήλωσης.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.