Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Κοινή λογική χρειάζεται και όχι...


Ο τρόπος σκέψης και ενέργειας ορισμένων φορέων, είναι πραγματικά αδιανόητος!

Συγκεκριμένα, όπως μας γνώρισαν-κατήγγειλαν επισκέπτες, αλλά και κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου-Πέλλας, την Παρασκευή (11/6) συνεργείο πιθανώς του ΟΤΕ, έσκαψε μέρος του ρεύματος της κεντρικής οδού που οδηγεί στην Λουτρόπολη της περιοχής, τοποθέτησε και μία υποτυπώδη σήμανση, και εξαφανίσθηκε!
Δικαίως διερωτούνται και διαμαρτύρονται οι επαγγελματίες (ιδιοκτήτες ξενοδοχείων-καταστημάτων εστίασης κλπ), αλλά και κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού, ''μα καλά αφού δεν ήταν δυνατόν να περατωθούν οι εργασίες  και να αποκατασταθούν οι όποιες φθορές στο οδόστρωμα, την ίδια ημέρα (Παρασκευή), δεν μπορούσαν να αρχίσουν τις εργασίες την Δευτέρα, καθ΄όσον ακολουθούσε Σαβατοκύριακο και η περιοχή θα κατακλυζόταν- όπως και έγινε- από επισκέπτες με οχήματα και Λεωφορεία, με ορατό τον κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα''!. Έλα ντε….

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.