Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς χθες βράδυ έξω από το Πολύκαστρο


Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν χθες βράδυ τέσσερα άτομα, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από το Πολύκαστρο στο νομό του Κιλκίς.
Συγκεκριμένα,χθες (07-06-2015) το βράδυ στο 527 χ.λ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος, και στο οποίο επέβαινε  56χρονος   συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 57χρονος  με συνεπιβάτες έναν 44χρονο  και ένα ακόμη άντρα τα στοιχεία του οποίου μέχρι τώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου (συνοδηγός α οχήματος), του 57χρονου οδηγού του β οχήματος και των δύο επιβατών αυτού καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 53 οδηγού του α οχήματος. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β.  σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.