Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Έδεσσας στο Πολεμικό Μουσείο Θεσ/νίκης, στην εκδήλωση μνήμης για τον Καπετάν Άγρα (φωτο)


Στο Πολεμικό Μουσείο της Θεσ/νίκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, το περασμένο Σάββατο 6 Ιουνίου, προσκεκλημένος του Συλλόγου Μεσσηνίων Μακεδονίας – Θράκης, στο μνημόσυνο που τελείται κάθε χρόνο υπέρ του Μακεδονομάχου Τέλλου Άγρα (Αγαπηνού).

Συναντήθηκε με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με τους πρώην υπουργούς Στέλιο Παπαθεμελή, Σταύρο Kαλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα και με τον Δήμαρχο Γαργαλιάνων Π. Κατσίμπελα. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σύλλογος Εδεσσαίων Θεσ/νίκης και πλήθος πολιτικών και στρατιωτικών φορέων. Επίσης παραβρέθηκε και ο οργανωτής του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στην Καρυδιά Β. Νικόλτσιος.



Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Έδεσσας μεταξύ άλλων τόνισε την σημαντική προσφορά και την αυτοθυσία του Τέλλου Άγρα στον Μακεδονικό Αγώνα και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, αφήνοντας την ιδιαίτερη πατρίδα του τους Γαργαλιάνος, για την ανιδιοτελή προσφορά του στην πατρίδα. Έγινε ξενάγηση από τον διοικητή του Πολεμικού Μουσείου στους χώρους του Μουσείου της διαχρονικής ιστορίας της πατρίδας μας.

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.