Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Εκλογή της Μακρίδου Αγαθής στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ


Με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των Συνέδρων, έληξαν οι 3ήμερες εργασίες του 10ου Συνεδρίου της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στις 5,6 και 7/6 στο γήπεδο του Πανελληνίου στο Πεδίο του Άρεως. 

Από την Πέλλα, επιτυχία θεωρείται η εκλογή  στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος,  της Μακρίδου Αγαθής με 181 ψήφους.

Οι υποψήφιοι
Η Φώφη Γεννηματά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, το Σάββατο, στο 10ο συνέδριο δήλωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του προέδρου του κόμματος, όχι, όμως, και από την πολιτική. Η ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει την άλλη Κυριακή 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος με κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα.

Σήμερα αναμένεται να αποφασισθεί εάν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό το μητρώο των μελών που θα ψηφίσουν. Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο συνέδριο του κόμματος. 

Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές. Ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, ο οποίος ήθελε να είναι υποψήφιος, δεν συγκέντρωσε υπογραφές από το 10% των συνέδρων, όπως ορίζει το καταστατικό και δεν είναι τελικά υποψήφιος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.