Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Τα απίστευτα και τραγελαφικά επί της οδού Λ. Νίκης!


Την αρχική ευχάριστη έκπληξη-διαπίστωση μας χθες 06/6 στην πόλη της Έδεσσας, διαδέχθηκε δυστυχώς η απογοήτευση. Ο λόγος;

Ύστερα από την επισήμανσή μας πριν μερικές ημέρες, για την τραγελαφική και παράλογη κατάσταση που επικρατεί επί της οδού Λ. Νίκης, σχετικά με τις απαγορευτικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα στα δύο ρεύματα της παραπάνω οδού (έμπροσθεν του ΟΣΕ), και απαγορεύουν την είσοδο επί της επίμαχης οδού 18ης Οκτωβρίου, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται σ΄αυτήν,  αλλά και τις πληροφοριακές που προϋπήρχαν και επιτρέπουν-κατευθύνουν!! τους οδηγούς ταυτόχρονα!! να κινούνται επί της 18ης Οκτωβρίου!!, οι αρμόδιοι ορθώς επικάλυψαν την απαγορευτική πινακίδα που υπάρχει μόνο στην κατεύθυνση της οδού Λ. Νίκης,  από την  σιδηροδρομική διάβαση προς τα δημοτικά κοιμητήρια, όχι όμως και την απαγορευτική πινακίδα, από την αντίθετη πλευρά!!


Αποτέλεσμα, ο οδηγός που κινείται με κατεύθυνση από την σιδηροδρομική διάβαση (από Αριδαία), να επιτρέπεται να εισέλθει επί της οδού 18ης Οκτωβρίου, ενώ ο οδηγός που κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση (από δημοτικά κοιμητήρια), να αντικρίζει στην πορεία του, δύο διαφορετικές και αντίθετες πινακίδες, οι οποίες,  η μεν πρώτη του απαγορεύει! την είσοδο επί της 18ης Οκτωβρίου  η δε άλλη  να το επιτρέπει! 

Αποφασίστε επιτέλους Κύριοι αρμόδιοι τι ακριβώς θέλετε να… πείτε στους οδηγούς, και ή επικαλύψτε και τις δύο απαγορευτικές πινακίδες ή…

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.