Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: ''Παγίδες'' στην ε.ο Αριδαίας-Έδεσσας (φωτο)


altΛίγο πολύ είναι γνωστή σε όλους η κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πέλλας.

Ένα από αυτά τα σημεία τα οποία έχουν εξελιχθεί σε παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς,  και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό, είναι και η ε.ο Αριδαίας-Έδεσσας, και συγκεκριμένα εντός της τοπικής κοινότητας Σωτήρα-Πέλλας.
Ειδικότερα, εγκάρσια και σε ολόκληρο σχεδόν το ρεύμα της παραπάνω οδού, που οδηγεί στην Έδεσσα, υπάρχουν δύο λακκούβες  στο οδόστρωμα, σε απόσταση πενήντα μέτρων η μία από την άλλη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που γνωρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος, ενίοτε, να τις  αποφεύγουν κάνοντας ελιγμούς με ότι αυτό συνεπάγεται.


Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί οδηγοί που δεν γνώριζαν την κατάσταση στο οδόστρωμα... έπεσαν μέσα σ΄αυτές και  κινδύνεψαν να εκτραπούν  από την πορεία τους, χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάτι δυσάρεστο.  
Για να μη συμβεί όμως, μήπως θα πρέπει οι αρμόδιοι να καλύψουν τις λακκούβες και να αποκαταστήσουν τις κακοτεχνίες στο οδόστρωμα!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.