Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χτύπησε Αστυνομικούς και απέδρασε ο 29χρονος μακελάρης της Χαλκιδικής, αλλά συνελήφθη...


Ο 29χρονος ομογενής από τη Γεωργία, που κατηγορείται ότι σκότωσε με ένα πιστόλι έναν 34χρονο Έλληνα για τα μάτια μιας κοπέλας, κατάφερε να αποδράση μέσα από το αστυνομικό κτίριο όπου κρατείτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο 29χρονος ζήτησε το απόγευμα της Τρίτης από τους αστυνομικούς να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα του κελιού, εκείνος τους χτύπησε και άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Η αξιωματικός υπηρεσίας άκουσε τις φωνές, πετάχτηκε και έβγαλε το υπηρεσιακό όπλο της για να εκφοβίσει τον 29χρονο. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει στη θέα του όπλου, χτύπησε και την αστυνομικό και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Άμεσα σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και ομάδα ΟΠΚΕ από τη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα σε ένα γιαπί στον Πολύγυρο και τώρα σχηματίζουν νέα δικογραφία εναντίον του, αυτήν τη φορά για απόδραση και επίθεση σε βάρος αστυνομικών. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι, μετά τη σύλληψή του για δεύτερη φορά, ο 29χρονος αποκάλυψε στις αρχές πού έχει πετάξει το όπλο του εγκλήματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.