Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιδανικό φινάλε στο 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ με Γιάννη Χαρούλη και Μπλε! (φωτο&βίντεο)


Μια συγκλονιστική βραδιά μας χάρισαν Μπλε και Γιάννης Χαρούλης στο φινάλε του 4ου Φεστιβάλ Πόζαρ, στο οποίο παρευρέθηκε πάρα πολύ κόσμος.
Ο Γιάννης Χαρούλης, γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1981 στο Λασίθι Κρήτης, είναι Έλληνας μουσικός και ερμηνευτής που ασχολείται με την έντεχνη, την ροκ και την Κρητική παραδοσιακή μουσική. Έχει ηχογραφήσει τρεις προσωπικούς δίσκους, ένας εκ των οποίον έγινε χρυσός και έναν ζωντανό δίσκο, ο οποίος ανέβηκε στο νούμερο 1 των Ελληνικών μουσικών chart.

Οι Μπλε είναι μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, ενώ ταυτόχρονα σημείωσαν αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία.

Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος της Αλμωπίας και όχι μόνο γέμισαν το Φεστιβάλ και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά ανανεώνοντας ταυτόχρονα το ραντεβού τους για του χρόνου στο 5ο Φεστιβάλ Πόζαρ που αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Σύλλογο Νέων Λουτρακίου για ακόμα μια χρονιά για την οργάνωση και την επιτυχία του Φεστιβάλ αλλά και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πετύχει η όλη διοργάνωση.

Το karatzova.com γι ακόμα μια χρονιά είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Φεστιβάλ που μέσα από αυτό προωθείται η περιοχή της Αλμωπίας, την οποία επισκέπτεται κόσμος απ' όλη την Ελλάδα. 

Δείτε στο βίντεο στιγμές από την εμφάνιση των Μπλε 



Δείτε στο βίντεο την είσοδο και την εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη 



Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του karatzova.com



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.