Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βασίλης Κορκίδης: 60.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση να μετακομίσουν στη Βουλγαρία


Εξήντα χιλιάδες επιχειρήσεις έκαναν αίτηση για να μετακομίσουν στη Βουλγαρία λόγω των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων και της αδυναμίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

«Να διαβάσει ο πρωθυπουργός την επιστολή που στείλαμε τον Ιανουάριογια να αποφύγουμε το business run (...) Kαταλαβαίνετε τι γίνεται στην οικονομία» δήλωσε.
Ο κ. Κορκίδης πρόσθεσε ότι η επιτροπή ελέγχου των capital controls που έχει συσταθεί δεν έδωσε λύσεις στα οξύτατα προβλήματα των ελληνικών επιχειρήσεων.
«Αμφισβητώ την είδηση (...) Παίζετε το παιχνίδι με μεγάλη φούρια κύριε Κορκίδη, σπονσοράρετε όσους φεύγουν; Προτεραιότητά μας είναι οι πολίτες (...) μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 25 δισ. ευρώ θα ανακουφιστούν από τα κόκκινα δάνεια τόσο επιχειρήσεις όσο και οι φτωχοί πολίτες» απάντησε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΕΣΕΕ.
«Από πέρυσι τον Ιούνιο υπήρχε το πρόβλημα των επιχειρήσεων όταν κατέβασε τα μολύβια η προηγούμενη συγκυβέρνηση το πρόβλημα όμως επιδεινώθηκε με τα capital controls» σχολίασε η βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη. Nα πάρουμε συντεταγμένα μέτρα, δεν υπάρχει γρήγορος δρόμος μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, υπάρχει σταθερός δρόμος» πρόσθεσε η βουλευτής, ζητώντας σύγκλιση απόψεων και θέσεων και εθνική συνεννόηση αντί για άγονες αντιπαραθέσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ξενιτεύονται οι επιχειρήσεις από την Ελλάδα. Πρόκειται για το δεύτερο μεταναστευτικό κύμα μετά το πρώτο του αειμνήστου Ανδρέα και των εργατοπατέρων του και τώρα δυστυχώς με τη σύμπραξη όλων ανεξαιρέτως των κομματικών ηγεσιών. Η γενιά των ανθρώπων αυτών θα μείνει στην ιστορία ως εκείνη που πρόδωσε κυριολεκτικά τον τόπο αυτό είτε για να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά δρόμενα είτε κυρίως για να γεμίσει τις τσέπες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα να μη φυγουν...εχουν αποκτησει τοσες "ελευθεριες" σε βαρος των εργαζομενων ....οποτε θελουν και οσα θελουν πληρωνουν, κανεις δεν πληρωνει με βαση τη νομοθεσια-αργιες και υπερωριες - οπως θελουν σου συμπεριφερονται -γιατι που θα βρεις δουλεια!- αν ζητησεις μια μερα να απουσιασεις πιθανοτερο να σου πουνε στο καλο -περιμενουν πολλοι στην "ουρα" για δουλεια!....ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΑ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν μας λετε κυριε με την παραμονη μας στο ευρω και με τις συμφωνιες που μας επιβαλλουν ποσες επιχειρησεις θα φυγουν? γιατι δεν μας λετε αν με νομισμα το ευρω και οχι καποιο υποτιμημενο υπαρχει πιθανοτητα ανακαμψης. αν με 1300000 ανεργους μπορει να υπαρξει ανακαμψη? θα ηταν φρονιμοτερο να σταματησετε να ειστε γυρολογος προπαγανδιστικων καναλιων υπερασπιζομενος πολιτικες και συμφεροντα που συντομα ο κοσμος θα ξεκρεμασει ανελεητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.