Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απέκτησε τον Χρήστο Ζαρογιάννη ο Αλμωπός Αριδαίας!


Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα της Αριδαίας που κατάφερε και απέκτησε τον Χρήστο Ζαρογιάννη.

Ο 29χρονος μέσος που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική με την Θύελλα Φιλώτα, έχει αγωνιστεί παλαιότερα και σε Βέροια, Αετό Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικό Αστέρα, Ναυπακτιακό και Λευκάδια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. μπράβο ρε πρόεδρε έγραψες.Καλώς ηρθες Ζάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σακατεμένος είναι, τον Δεκέμβριο πάλι θα ψάχνει ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια, δεν έπαιξε σε πάνω από 15 αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ κακία βγάζεις ρε φίλε για ένα ποδοσφαιριστή οποίος όλοι μόνο ΚΑΛΑ λόγια έχουν να λένε γι αυτόν.. επειδη δειχνεις πως εισαι άσχετος κ εκτός πραγματικότητας Ο Ζαρογιαννης σε αυτά τα 3 χρόνια έχει κάνει 53 συμμετοχές κ 14 γκολ.. κ τα μισα απο αυτα περιπου με εκτελεση φαουλ.. Κ μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια έμεινε κ έξω 6 μήνες λόγω του τραυματισμού του.. Κ παρολα αυτα πολλές ομαδες τον θελουν.. πηγαινε ποιες κανενα τσιπουρο που εχεις κ αποψη περι ποδοσφαίρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψτα στα βουλγάρικα, τα καταφέρνεις καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις ελληνικά, βάλε σημεία στίξης, διόρθωσε το επιπέδου νηπιαγωγείου λεξιλόγιο σου και μετά γράψε το σχόλιο σου. Κάτσε και για άλλη μια χρονιά στο τοπικό και καλή σου χώνεψη.

      Διαγραφή
    3. Ναι, ήταν περιζήτητος, τον ήθελε όλη η χώρα.

      Διαγραφή
  4. Μπαίνουμε κ εμείς να ενημερωθούμε ρε παιδια και οποιος τυχαίος δεν έχει επιχειρήματα αρχίζει με τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία. Όποιος θέλει ας πάει στο γήπεδο να τον δει. Θα αποδείξει τι αξίζει. Μάλλον είναι πολύ καλός για να ασχολείστε τόσο δεν εξηγείται αλλιώς. Αν είναι από ζήλεια σας εύχομαι ολόψυχα να τον φτάσετε, αν είναι άγνοια, ψάξτε πρώτα και μετά μιλήστε. Εγώ θα περιμένω να τον δω και να κρίνω και από κοντά.. τα βιντεάκια του πάντως μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που είσαι καθαρόαιμος ελληνας βλέπω πως είσαι κ ενημερωμένος... Σίγουρα ούτε από κοντά δεν τον έχεις δει... 15 συμμετοχές σε τρία χρόνια? Χαχαχαχα σίγουρα δεν είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου... Κ ψάχνεις τρόπους να βγεις στην επιφάνεια γράφοντας ότι μαλακια σου κατέβει... Ηταν εντάξει τα ελληνικά μου? Μικροπρεπη άνθρωπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.