Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλήρης ανανέωση στη Δόξα Μαυροβουνίου


Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας η ομάδα της Δόξας Μαυροβούνιου συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνοντας με δυναμικά βήματα το πλάνο της νέας χρονιάς.
Ο πρόεδρος Τεο Δανιηλίδης δεν ''λυπήθηκε'' καθόλου τα έξοδα της ομάδος και σε άριστη συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο ''φωτιά'' της ομάδος Τάσο Κουκουλη και Γιώργο Κοκοζογλου ανανέωσε πλήρως το ράστερ της ομάδος προσθέτοντας σε αυτό την αφρόκρεμα του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου του Νομού.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι από την ομάδα της Δόξας Ριζου ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και καλύτερος ποδοσφαιριστής της Α1 κατηγορίας για την περίοδο 2014-2015 ο λόγος για τον υψηλόσωμο επιθετικό Γιώργο Μουρουζιδη, . Ο πρώην αρχηγός της Δόξας Ριζου μέσος Γιάννης Χαραλαμπιδης με ιδιαίτερη τεχνική στην επαφή του με την μπάλα.
Ο Χατζηγιαννίδης Χρήστος (Χάτζη) ταχύτατος επιθετικός από τους κορυφαίους της Α1. 
Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Τουρατζίδης Αντώνης (Μαραμαράς), 
Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟς Μιχάλης Αλεξανδρίδης (Μισέλος) 
Από την ομάδα του ΗΡΑΚΛΉ ΑΣΠΡΟΥ αποκτήθηκε ο κορυφαίος μέσος της ομάδας του στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού Αποστολούδας Γιώργος, ο πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικος Γροπαλης Θωμας. 
Μια από τις πιο δυνατές προσθήκες στο ράστερ της ομάδος αποτελεί σίγουρα ο αριστεροποδαρος Γιάννης Ταρπανης που έχει στα πόδια του πολλά ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα γεμάτα επιτυχίες και αποκτήθηκε από τον Όλυμπο Αψαλου
Από την ΔΌΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ αποκτήθηκε ο αριστεροποδαρος ευέλικτος μεσοεπιθετικος Μαρκο Λεσι.
Μια ακόμη σπουδαία προσθήκη αποτελεί και ο Ρωμανος Αλεξανδριδης που έκανε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του Κισσαβου Συκουριου Λαρισας όπου αναδειχθηκε και πρώτος σκόρερ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΣ 
Από την ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ αποκτήθηκε ο έμπειρος αμυντικός
Παπαδόπουλος Χρυσόστομος (Gigs)
Από την ομάδα του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ αποκτήθηκε ο νεαρός ταχυδυναμικός μέσος με ποδοσφαιρικό θράσος Ελέζι Νίκος. 
Ο Αράτζας Σωκράτης, αριστεροπόδαρος μέσος με έφεση στο σκοράρισμα.
Ο Ευαγγελίδης Δημήτρης, μέσος με καλή επαφή με τη μπάλα και έξυπνο κάθετο παιχνίδι. 
Ο πολυτάλαντος Παπαθανασιάδης Στάθης και ο αδελφός του Παπαθανασιάδης Νίκος, αμυντικός. 
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ακόμη 4 ως 5 ηχηρές μεταγραφές. 
Από την ομάδα της περσινής σαιζόν έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και συνεχίζουν οι:
Σταύρος Μέγας, Ουράν Σέχι, Κουντουράς Δημήτρης, Τελιανίδης Κωνσταντίνος, Κρατζής Γιάννης, Κουκούλης Γιώργος, Δημάκος Χρήστος, Παπαχρηστου Σταύρος, Πολυτίδης Ευθύμης , Ματθαίος Παπαϊωάννου (Ζηκο). 
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 7 Αυγούστου. 
Η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών καθώς και των εισιτηρίων διάρκειας 2015-16 θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο SOLDOUT SPORTS BAR στη Σκύδρα. Ο πρόεδρος της ομάδας Δανιηλίδης Τέο και οι προπονητές της Κουκούλης Τάσος και Κοκόζογλου Γιώργος ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ποδοσφαιρικό πλάνο της Δόξας Μαυροβουνίου. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις των ομάδων : Δόξα Ριζού, Ηρακλής Ασπρου, Όλυμπος Αψάλου, Δόξα Μανδάλου, Κίσσαβος Συκουρείου, Ασπίδα Πολύστυλου, Μακεδονικος Α. Σ, Άρη Προφήτη Ηλία για την άψογη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.
Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.