Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Σάρωσε» τα χρυσά ο ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚ Α΄(φωτο)


Εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή μεταλλίων από τους αθλητές του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ καθώς κατέκτησαν 3 χρυσά με 6 συμμετοχές στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2015.

  Συγκεκριμένα, ο Ο.Φ.Κ.Α.  πρώτευσε μεταξύ των σωματείων  της Ένωσης Πέλλας – Κιλκίς συγκεντρώνοντας 58 πανελλήνιους βαθμούς σημειώνοντας τις εξής επιτυχίες:
-  ΤΣΙΤΣΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Χρυσό στον ακοντισμό με βολή 68,30μ. βελτιώνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα που ο ίδιος κατείχε με 67,02μ. !
Χρυσό στην δισκοβολία με βολή 54,35μ. σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα !
- ΜΑΤΖΙΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Χρυσό στο Έξαθλο με σύνολο 4328 βαθμών που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα  και την δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών!
  Επιπλέον, ο αθλητής του Ο.Φ.Κ.Α., ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ κατέκτησε την 4η Πανελλήνια θέση με άλμα 5,97μ στο Μήκος παμπαίδων και ο ΠΟΠΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ την 9η Πανελλήνια θέση με χρόνο 10’’13 στον τελικό των 80μ.
Αξιολογότατη ήταν και η συμμετοχή του Κρούσιαρλη Χρήστου και της Παπαπαναγιώτου Θεοπούλας στα 100εμπ και στο Μήκος αντίστοιχα καθώς κατέκτησαν την 13η θέση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.