Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Οργασμός προετοιμασιών για την αυριανή έναρξη του φεστιβάλ στην Λουτρόπολη (φώτο)


Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε σήμερα (16/7) στην Αλμωπία, τα συνεργεία δουλεύουν ασταμάτητα και τις μεσημβρινές ώρες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή (17/7)  πρεμιέρα  του 4ου Φεστιβάλ ΠΟΖΑΡ, στα Λουτρά-Λουτρακίου-Πέλλας.
Η εξέδρα, τα μπαράκια και οι λοιποί χώροι που θα φιλοξενήσουν τους καλλιτέχνες και επισκέπτες, στήνονται προσεκτικά από τα συνεργεία, ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους φανατικούς λάτρεις της παραπάνω εκδήλωσης. Μάλιστα, έτοιμοι είναι και οι πάγκοι των μικροπωλητών με την πραμάτεια τους. 
Η έναρξη του Φεστιβάλ, θα γίνει  αύριο Παρασκευή 17/7 με τους Παπακωνσταντίνου Βασίλη και Θηβαίο Χρήστο, το Σάββατο (18/7) ακολουθούν οι Μάλαμας Σωκράτης και Στόκας Μπάμπης, ενώ την Κυριακή (19/7) την εκδήλωση κλείνουν οι Χαρούλης Γιάννης και οι ΜΠΛΕ ΕΚΜΕΚ. Δείτε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες και τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ. 

By Sakis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.