Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Αποτελέσματα, δράσεις και στόχοι της απασχόλησης ευπαθών ομάδων της Π.Ε Πέλλας


Με αφορμή την υλοποίηση της πράξης "Απασχόληση και κοινωνική οικονομία ευπαθών ομάδων της Π.Ε Πέλλας" της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, πραγματοποιήθηκε χθες (30/6) απογευματινές ώρες εκδήλωση-ημερίδα με θέμα  "Προβολή των αποτελεσμάτων των δράσεων του έργου με βάση τους στόχους". Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε  στην Αριδαία και στην αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Χαιρετισμό απηύθυνε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιρίδης Γιώργος, ενώ στην συνέχεια, η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιαννιτσών Ζουρνατζίδου Θεανώ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκών οικογενειών Πέλλας, Γαβριηλίδου Γεωργία, η Διαχειρίστρια του Α.Σ ΣΕΠΑ Σωτηριάδου Ανδριάνα και ο Οικονομολόγος Τερζίδης Σάββας, ανέπτυξαν το θέμα δίνοντας πληροφορίες για την πορεία του. Η ημερίδα έκλεισε με ερωτήσεις των λιγοστών παρευρισκομένων, και την απουσία των οφειλούμενων από αυτήν,  η οποία επισημάνθηκε από όλους τους παραπάνω ομιλητές.

By Sakis 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.