Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάγγελμα Τσίπρα: Αν υπάρχει θετική κατάληξη στο Eurogroup θα ανταποκριθούμε άμεσα


Το δημοψήφισμα δεν αφορά την παραμονή μας στην Ευρώπη που είναι δεδομένη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Αν υπάρχει θετική κατάληξη στο Eurogroup θα ανταποκριθούμε άμεσα ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Η σταθερή πρόθεση της κυβέρνησης είναι μια συμφωνία με βιώσιμους όρους, πρόσθεσε. 

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα είπε ο πρωθυπουργός. Γνωρίζω ότι αυτές τις μέρες σας εκβιάζουν και ζητούν να ψηφίσετε ναι σε όλα τα μέτρα και να γίνεται συνένοχοι, όπως είπε.

Το ΌΧΙ δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη αλλά επιστροφή στην Ευρώπη για μια βιώσιμη συμφωνία ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και δεσμεύομαι προσωπικά αυτές οι δυσκολίες να είναι προσωρινές, σημείωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός

 Η δημοκρατία δεν είναι πραξικόπημα, οι δοτές κυβερνήσεις είναι πραξικόπημα, είπε ο κ Τσίπρας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. "ζητούν να ψηφίσετε ναι σε όλα τα μέτρα και να γίνεται συνένοχοι", δηλαδή όποιος έχει αντίθετη γνώμη είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Κι αυτό λέγεται Δημοκρατία για τον Πρωθυπουργό μας. Δυστηχώς έχω πάψει να σε εμπιστεύομαι ΟΧΙ σημαίνει για τους Ευρωπαίους ΟΧΙ για το ευρώ. Πως θα πετύχεις ρε μεγάλε καλύτερες διαπραγματεύσεις όταν οι άλλοι δε θα θέλουν ούτε να σε βλέπουν; NAI ΣΕ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ Η ΝΔ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΕΦΥΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.