Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τώρα: "Καίγεται" το κέντρο της Αθήνας



Κάλεσμα σε συλλαλητήρια ενάντια στην ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή έχουν απευθύνει ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΠΑΜΕ σε Σύνταγμα και Ομόνοια αντίστοιχα.
Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στις 19.30 στην πλατεία Ομόνοιας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τη Βουλή. ΑΔΕΔΥ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλούν την ίδια ώρα σε συγκέντρωση κατά της λιτότητας στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ομάδες αντιεξουσιαστών πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19.00 και πορεία προς τη Βουλή. Στη συγκέντρωση του Συντάγματος συμμετέχει και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι, ενώ κλούβες της αστυνομίας είναι παρατεταγμένες στη Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τα "λουλουδάδικα".
Πριν λίγο ομάδες  αντιεξουσιαστών πέταξαν μολότοφ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ενταση επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στη βουλή, όπου βρίσκεται ισχυρή ομάδα ανδρών των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές έχουν χωριστεί σε δύο κομμάτια, ένα μέρος βρίσκεται Αμαλίας με Οθωνος, ενώ ένα δεύτερο κομμάτι βρίσκεται στην Πανεπιστημίου




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.