Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Δικοί του Λαμπριανίδης, Γκελοσάνι, ανανέωσε ο Μισαηλίδης!


Δύο ποδοσφαιριστές από την από τον πρωταθλητή Ημαθίας ΑΣ Ειρηνούπολης, απέκτησε ο νεοφώτιστος στη Γ Εθνική, Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Πρόκειται αρχικά για τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, με συμμετοχές παλαιότερα και σε εθνικά πρωταθλήματα (Δόξα Δράμας, Αετός Σκύδρας, Μακροχώρι, Αχιλλέας Νεοκάστρου, Λευκάδια). Ο 29χρονος μέσος κατάγεται από τη Βέροια και είναι γνωστός στους Κρυαβρυσιώτες από τους πρόσφατους αγώνες μπαράζ με την προηγούμενη ομάδα του.

Επίσης, με τα «κοκκινόμαυρα» θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Μανώλης Γκελοσάνι. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Απόλλωνα από τους αγώνες μπαράζ , ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στα Λευκάδια, με τις πληροφορίες που τον συνοδεύουν να αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.
Η διοίκηση του Απόλλων εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές καλή δύναμη, με υγεία και επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.



Συνεχίζει της ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές του ο Απόλλωνας και σειρά παίρνει ο επίσης Ημαθιώτης Μάκης Μισαηλίδης. Ο 32χρονος αμυντικός μεταγράφηκε έρθει πέρυσι το Ιανουάριο από τη Δόξα Μανδάλου, βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο του Απόλλωνα στην Γ΄Εθνική.
Πηγή: imathiasportsnews.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.