Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βέμπερ: Κύριε Τσίπρα επανέλθετε στη λογική και καταθέστε ένα πρόγραμμα (βίντεο)


Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε πριν λίγο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Κύριε Τσίπρα επανέλθετε στη λογική και καταθέστε ένα πρόγραμμα» τόνισε, ενώ η ομιλία του διεκόπη αρκετές φορές. «Οι ακραίοι της Ευρώπης σας συγχαίρουν. Και φοβάμαι ότι συναγελάζεστε με λάθος φίλους», σημείωσε. 

Απευθυνόμενος προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και αναφερόμενος στο δημοψήφισμα ρώτησε: «Οι άλλοι λαοί δικαιούνται να ψηφίζουν; Ευρώπη δεν είναι το άθροισμα των δημοψηφισμάτων είναι η αναζήτηση του συμβιβασμού». «Καταθέσατε καταστροφικό προϋπολογισμό, δεν μπορείτε να προσφέρετε την ελπίδα» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Απορρίψατε τη βοήθεια που σας προσέφερε ο κ. Γιούνκερ. Στις άλλες χώρες έγιναν μεταρρυθμίσεις. Πώς εξηγείτε στους Βούλγαρους ότι δεν δέχεστε περικοπές όταν σε 5 κράτη ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος».






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.