Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ... εξάσφαιρος! - Mε την Σπαρτάκ Τρνάβα στην επόμενη φάση (βίντεο)


Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με σκορ 6-0 τη Λοκομοτίβα και συνεχίζει τον καλοκαιρινό μαραθώνιο των σερί αγώνων θέλοντας να φτάσει μέχρι τους ομίλους τους Europa League!
Ιδιαίτερα χαμηλό εμπόδιο αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ η Λοκομοτίβα. Η ομάδα του Τούντορ αντιμετώπισε με πάθος και σοβαρότητα από την αρχή τη ρεβάνς με τους Κροάτες και ήδη από το… 3’ με γκολ του Λούκας είχε πάρει σκορ πρόκρισης! Μακ (7’, 84’), Πέλκας (14’), Κίτσιου (34’) και αυτογκόλ του Αντριγιάσεβιτς (59’) τα υπόλοιπα τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό 6-0.

Tην Σπαρτάκ Τρνάβα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη (30/7) και ρεβάνς στην έδρα των Σλοβάκων, στις 6 Αυγούστου.
Η Σπαρτάκ νίκησε απόψε και στο Μπέλφαστ την Λίνφιλντ, με 3-1 αυτή τη φορά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με συνολικά τέρματα 5-2, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν επιβληθεί με 2-1.
Οι γηπεδούχοι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με τον Στέφεν Λόρι στο 34΄ αλλά οι παίκτες του Γιούραϊ Γιάραμπεκ ''γύρισαν'' το ματς κι έφτασαν στο ''διπλό'' με τους Ερίκ Σαμπό (54΄, 84΄) και Γιάκουμπ Βόιτους (60΄).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.