Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ.Ε.Υ.Α Έδεσσας: "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν"


Μάλλον ανορθόδοξους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές, χρησιμοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α. Έδεσσας ( Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  Έδεσσας).
Συγκεκριμένα, όπως μας γνώρισαν δημότες της Έδεσσας, και το διαπιστώσαμε, κατά τη διάρκεια απουσίας από τις κατοικίες τους, βρήκαν ερχόμενοι σ΄αυτές επικολλημένα στις εισόδους των κατοικιών τους, τις παραπλεύρως εικονιζόμενες ειδοποιήσεις. Ο λόγος; 

Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια που απουσίαζαν οι δημότες και ένοικοι των κατοικιών, πέρασε αρμόδιος υπάλληλος (υδρομετρητής όπως αυτοαποκαλείται) της Επιχείρησης, προκειμένου καταγράψει την ένδειξη του οργάνου κατανάλωσης ύδατος, Επειδή όμως δεν βρήκε κάποιον από τους ενοίκους να του ανοίξει την είσοδο για να καταγράψει την ένδειξη, με ύφος… αυτοκρατορικό, τους… διατάζει ότι « αν δεν τηλεφωνήσουν έως το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, η χρέωση των κυβικών (m3), θα είναι αντίστοιχη της περσινής περιόδου»!. Το γεγονός ότι οι δημότες-ένοικοι ενδεχομένως να βρισκόντουσαν σε διακοπές ή σε Νοσοκομεία, ή να απουσίαζαν για τους δικούς τους λόγους, μάλλον τους είναι αδιάφορο!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. που ειναι το παραλογο ρε φιλε? πως αλλιως να γινει η χρεωση δηλαδη? οτι να ναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αυτό κατάλαβες από την παραπάνω ανάρτηση!!!!

      Διαγραφή
  2. Μην μαλώνετε παλικάρια η πρόεδρος και τα φιλαράκια πρέπει να πληρωθούν στην ώρα τους, διαφορετικά θα σας χρεώσουν και το νερό που βάζουν στα αναψυκτικά. Αυτό ειναι άμα είσαι πρόεδρος διορισμένη με μισθό επί μια πενταετία, πρέπει να πληρώνεσαι στην ώρα σου διαφορετικά σιγά μη σου καιγόταν καρφί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντως παράλογο δεν υπάρχει με το όλο θέμα. Σκεφτείτε λίγο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.