Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αετός Σκύδρας: «Κόλπο γκρόσο» με Συρμάλη!


Μεταγραφική «βόμβα» στον Νέο Αετό Σκύδρας καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Συρμάλη (με θητεία μεταξύ άλλων σε Δόξα Μαυροβουνίου, Δόξα Ριζού, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ομάδας και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων», Αλέξη Γαβριηλίδη.
Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο ρε Αετέ! Πάμε όπως πέρσι.. Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αετός Σκύδρας έχει όνομα βαρύ στην ποδοσφαιρική πιάτσα, αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι που αναλάβανε αλλά και τα ρεπορτάζ αυτού του είδους δεν το σέβονται.Ρίχνετε πολύ τον πήχη και την κάνετε να φαίνεται ομαδούλα κανενός ξεχασμένου χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια φωτο χιλιες λέξεις δεν χρειάζεται να μιλήσουμε παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΡΙΖΟ (ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ).ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ 4:01 ΜΜ ΟΤΙ Η ΣΚΥΔΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΗ ΜΙΚΡΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.