Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Επιτέλους, έκλεισαν την λακκούβα... μαμούθ!


«Ιστορική» χαρακτηρίζεται η χθεσινή (24/7) ημέρα για τους κατοίκους της περιοχής, στην Νότια πλευρά της πόλης, αλλά και γενικότερα της Αλμωπίας, αφού όπως έλεγαν... δηκτικά, «ανοίξαμε μέχρι και σαμπάνιες». Ο λόγος;
Η αποκατάσταση επιτέλους της λακκούβας… μαμούθ, επί της οδού Π.Μελά, μίας οδού που χρησιμοποιείται κατά κόρον τόσο από τους κατοίκους της Αλμωπίας, όσο και από τους επισκέπτες, αφού οδηγεί στο Νοσοκομείο της πόλης, αλλά και στην Λουτρόπολη της περιοχής.
Έτσι λοιπόν, ύστερα από τα συνεχή δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας, τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και της… συμπολίτευσης, αλλά και παρεμβάσεις των κατοίκων της περιοχής, αποφάσισε επιτέλους, μετά την πάροδο τριών (03) και άνω περίπου μηνών! και ύστερα από αστείες δικαιολογίες του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, περί καιρικών συνθηκών και έλλειψης κονδυλίων, να κλείσουν την περιβόητη λακκούβα, με άσφαλτο, που προκάλεσε αρκετές φθορές σε οχήματα, και έθεσε σε κίνδυνο τους οδηγούς τους. 
Απορίες αφελής, αφελής και οι απαντήσεις! Εάν παρόμοια  λακκούβα, υπήρχε σε περιοχή όπου διέμενε κάποιος μεγαλόσχημος της Δημοτικής Αρχής, θα την έκλειναν μετά από τρεις μήνες! Και εάν για ένα τόσο ασήμαντο από οικονομικής πλευράς έργο, αλλά σημαντικό για την καθημερινότητα των δημοτών  απαιτούνται για την περαίωσή του τρεις (03) μήνες!, για ένα σημαντικό και από οικονομικής πλευράς έργο, πόσο χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί!

By Sakis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.