Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: "Στου... κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"!


"Ανέκδοτο" τείνει να καταντήσει πλέον η περιβόητη και επικίνδυνη λακκούβα της Αριδαίας, και μάλιστα σε κεντρική  οδό (Π. Μελά) της πόλης που χρησιμοποιείται καθημερινά από  τους επισκέπτες οδηγούς, καθ΄όσον οδηγεί  στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, αλλά και στην Λουτρόπολη της Αλμωπίας. Και όμως!
Παρά  τις συνεχείς ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, αλλά και της συμπολίτευσης, τις παρεμβάσεις και παράπονα των κατοίκων της περιοχής-και όχι μόνο- η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, σφυρίζουν αδιάφορα, λέγοντας κάθε φορά, αστείες και φθηνές δικαιολογίες για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους.

Συγκεκριμένα,  πριν μερικούς μήνες, σε ερώτηση (βλέπε παρ 5) Δημοτικής Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, και ύστερα από την ανάδειξη του θέματος από την ιστοσελίδα μας, ο Δήμαρχος και ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, απάντησαν ότι το θέμα είναι εν γνώση τους και θα αποκατασταθούν άμεσα, καθ΄όσον οι καιρικές συνθήκες (βροχές κλπ) δεν ευνοούν το κλείσιμο των λακκούβων, ενώ μετά από λίγες ημέρες που οι καιρικές συνθήκες ευνοούσαν, έκλεισαν αρκετές από αυτές στην πόλη, όχι όμως και την εν λόγω λακκούβα. Στην προχθεσινή (13/7) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και πάλι τέθηκε (βλέπε παρ. 3 και 4) το ίδιο θέμα, τόσο από συμβούλους της αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης, για να απαντήσει και πάλι ο ίδιος ως άνω Αντιδήμαρχος, ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων (κλείσιμο τραπεζών κλπ) ουδείς εργολάβος αναλαμβάνει την πραγματοποίηση εργασιών. 

Και όμως! Σύμφωνα με πληροφορίες, συμπολίτης μας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα αυτόν, προσφέρθηκε να καλύψει τις ανάγκες σχετικά με τα υλικά που απαιτούνται για το κλείσιμο της  παραπάνω λακκούβας, ΔΩΡΕΑΝ, πρόταση όμως που δεν έγινε αποδεκτή από τους αρμόδιους του Δήμου. Αποτέλεσμα, να ταλαιπωρούνται εδώ και μήνες οι οδηγοί και να δυσφημείται η Αλμωπία από τους επισκέπτες κυρίως οδηγούς που χρησιμοποιούν την οδό Π. Μελά. Ευτυχώς μέχρι σήμερα, δεν συνέβη κάτι δυσάρεστο και ευχόμαστε να μη συμβεί.Αλλά γιατί δεν δίνει τέλος στο πρόβλημα αυτό που ταλανίζει και ταλαιπωρεί μία περιοχή, ενώ υπάρχουν ανέξοδες λύσεις, μόνο η Δημοτική Αρχή το γνωρίζει…

By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντί να ασχολείται με τέτοια θέματα ο Μπίνος, ασχολείται με τον Χουρσόγλου και ταξιδάκια αναψυχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.