Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμανση Μνημείων Δήμου Πέλλας (φωτο)


Ο Δήμος Πέλλας συνεργαζόμενος με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας τοποθέτησε ενημερωτικές πινακίδες μνημείων. 
Οι πινακίδες αναπτύσσονται κυρίως, επί και πέριξ της οδού Στράντζης, σε μια ζώνη της πόλης με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον. 
Η σήμανση των μνημείων είναι μια ενέργεια που διευκολύνει τόσο την ενημέρωση του δημότη, όσο και την εύκολη πρόσβαση του επισκέπτη. Ο Δήμος Πέλλας σκοπεύει να επεκτείνει την τοποθέτηση ανάλογων πινακίδων, σε θέσεις ιστορικού ενδιαφέροντος σε ολόκληρο το Δήμο Πέλλας.  
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΣΧΕΤΟ...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΗΜΑΝΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (πχ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΟΝΟΥ ΓΙΩΤΑ), ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ "STOP", (ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ) ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ...ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Χ'ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσο ωραίο πάρκο περιβάλλει το ρολόι, μπροστά στην καφετέρια βρήκαν να βάλουν την πινακίδα...δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί να ενοούν πως το ρολόι είναι τελικά το snack bar..!γιαυτο να έβαλαν την πινακίδα μπροστά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.