Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο&βίντεο)


Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο της Αλεξάνδρειας, η τοπική ΑΕ και ο φιλοξενούμενος Αλμωπός Αριδαίας, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Κατά διαστήματα παίχθηκε όμορφο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο από τη νεοφώτιστη ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, δείγμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από το νεαρό προπονητή και το επιτελείο του.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με γκολ του Σαμαρά στο 4΄ και ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα. Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές με τους φιλοξενούμενους τελικά να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε στο 88΄ και να ισοφαρίζουν με τον Φαφούτη.
Διαιτητές οι κκ Μελτζανίδης, Νατσιούρας και Μαργαρίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Αλεξάνδρειας: Μυλωνάς (46′ Χατζημιχαήλ), Ιορδανόπουλος (75′ Κούκλας Ν.), Κούκλας Π. (85′ Τόκας), Αποστολόπουλος (55′ Μπαντής), Νικολόπουλος (65′ Αλμπανίδης), Μόσχος (50′ Τσιρίδης), Κούκλας Α. (70′ Νιάκας), Αναστάσης (46′ Γρηγοριάδης), Τσίπης (46′ Μπακιρτζής), Σαμαράς (46′ Λέκκας), Λίτσι (70′ Καζάκας).
Αλμωπός Αριδαίας: Χρήστου, Γκιουλτσόπουλος, Μιχαηλίδης, Ηλιάδης, Κουντουράς, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Τσιμτσιρίδης, Κουτρούμπαλος, Καραγιάννης, Καραδήμος. Αγωνίστηκαν και οι Γκεμίσογλου, Καραγιαννίδης, Δεμίρης, Τσάλμας, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Μπογδάνης, Καμπάνης, Κασάς, Κώνστας, Μίλτσης, Τσόλκας, Φανιάδης, Φαφούτης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:


Φωτογραφίες από την αναμέτρηση:



Πηγή: embolos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.