Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για τον ΠΑΣ Ολυμπίας!


Κόντρα στις οικονομικές δυσχέρειες που επικρατούν σε όλους τους τομείς τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Κρύας Βρύσης με έτος ίδρυσης το 1991 ΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ξαναδίνει το παρών της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού δημιουργώντας ξανά την ομάδα που είχε να δραστηριοποιηθεί από το 2001. 
Μια ομάδα νέων ανθρώπων πήραν την απόφαση να δώσουν ξανά ζωή στον σύλλογο αφού η μεγάλη ομάδα της Κρύας Βρύσης ,ο Απόλλων θα αγωνίζεται πλέον στην Γ Εθνική. Έτσι οι παίκτες της πόλης και των γύρω χωριών θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην ομάδα του ΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ στην Β κατηγορία.

Παρακάτω έχουμε την ανακοίνωση από το ΔΣ της ομάδος:

"Μετά από μια 10ετια και λίγο παραπάνω απουσίας Ή Π.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΣ επιστρέφει ξανά στο ερασιτεχνικό πρωταθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ για να συνεχίσει το εργο από εκεί που σταμάτησε με την χρόνια δουλειά του ο Κ.Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος, που τα γηπεδα της ΠΕΛΛΑΣ ακόμη έχουν δυναμική από το έργο του. Επίσης ο σύλλογος έχει ιστορικό κατάκτησης κυπέλλων ήθους κ αυτό θα προσπαθησουμε να πετυχουμε και πάλι...με μεγάλη μας τιμή το Δ.Σ Π.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΣ"

Το ΔΣ της ομάδος ευχαριστεί ιδιαίτερα και τον Τάσο Βοτάρη για τον σχεδιασμό της σελίδας και την μακέτα και το σήμα της ομάδος.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο σε κάθε νέα προσπάθεια. Μακάρι να αγωνιστείτε με ήθος και τιμώντας το ερασιτεχνικό πνεύμα του τοπικού ποδοσφαίρου. Καλές επιτυχίες από Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.