Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύκολα ο ΠΑΟ, περνάει ο ΠΑΟΚ, ζόρια για Ατρόμητο!


Κλήρωση για όλα τα γούστα για τις ελληνικές ομάδες. Εύκολος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό (Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζαν), στα μέτρα του ΠΑΟΚ η Μπρόντμπι και τέλος βουνό για Ατρόμητο η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα.
Η κλήρωση χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι την περσινή σεζόν τερμάτισαν τρίτοι στο πρώτάθλημά τους και βρίσκεται εδώ έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια τριών ομάδων. Αρχικά την Ντινάμο Τιφλίδας για να ακολουθήσει η Τσουκαρίτσκι, με τελευταίο θύμα τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το «τριφύλλι» αν εμφανιστεί σοβαρός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να κάνει μάλιστα και δύο νίκες και να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με μία από τις ομάδες θρύλος της Δανίας, την Μπρόντμπι. Μια Μπρόντμπι που έχει κατακτήσει δέκα φορές το πρωτάθλημα Δανίας, αλλά τα τελευταία χρόνια ψάχνει τον τρόπο να επιστρέψει στην κορυφή. Την περσινή σεζόν τερμάτισε τρίτη ενώ και φέτος έχει κάνει κακό ξεκίνημα αφού μετράει τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ να αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει από νωρίς αφού έχει αγωνιστεί και στους τρεις πρώτους γύρους του Europa League έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια των Γιουβενες (Σαν Μαρίνο), Μπερόε (Βουλγαρία), Ομόνοια (Κύπρος). Ο αντίπαλος δεν φοβίζει και αν ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει ενισχυθεί εμφανιστεί σοβαρός μπορεί να στείλει σπίτι τους τους Δανούς. 
Αναλυτικά τα ζευγάρια



Στις 20 και 27 Αυγούστου οι δύο αγώνες.


CHAMPION'S LEAGUE

Την Μπριζ καλείται να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πέσουν κορμιά στο Βαλένθια-Μονακό και Λάτσιο-Λεβερκούζεν, στο χέρι του ΑΠΟΕΛ η πρόκριση.
Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ η οποία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια κλήρωση ιδανική για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Αντίθετα, η κληρωτίδα δεν ήταν τόσο ευγενική με τα άλλα μεγάλα ονόματα αφού η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν σε μια ιταλογερμανική μονομαχία, ενώ αμφίρροπο αναμένεται και το ζευγάρι μεταξύ της Βαλένθια και της Μονακό.
Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία μετά την Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης. 
Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, έχει την χρυσή ευκαιρία να μπει στους ομίλους, αφού κληρώθηκε με την Αστάνα από το Καζακστάν, μια κλήρωση που είναι τουλάχιστον στα μέτρα των πρωταθλητών Κύπρου. 
Φαβορί για την πρόκριση είναι και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Σκεντερμπέου από την Αλβανία, ενώ τέλος, η Σέλτικ θα πρέπει να ιδρώσει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε. 18/19 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες, 25/26 οι επαναληπτικοί.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.