Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Α. Αρσενίου - Δυνατό μπάσιμο (φωτο)


Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και η ομάδα του Μ.Αλ.Αρσενίου με τον Κώστα Αλεξανδρίδη να συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας .
Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση παρουσία και των νεοαποκτηθέντων παικτών. Πολύ δυνατά ονόματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους με κορυφαίο τον έμπειρο γκολκίπερ Θόδωρο Καμπαλαη γνωστό σε όλους ως Μπουφον . Ακόμη ένα δυνατό όνομα ο ταχύτατος επιθετικός Γιάννης Πολατίδης . Η εμπειρία του Γιώργου Νόση δεν χρειάζεται συστάσεις . Ο πολλά υποσχόμενος Μπάμπης Λασκα κρυφό ατού του προπονητή. Όπως επίσης και οι ταλαντούχοι Αλεξης Κατιρτζόγλου και ο πολύ δυνατός επιθετικός Δημήτρης Γκότσης. Ο μέσος Δημήτρης Κυριακίδης που φορούσε την φανέλα του Μανδάλου ανήκει πλέον στο ρόστερ της ομάδος. Αισθητη η απουσία του Θόδωρου Καραφουλίδη από την πρώτη μέρα της προπόνησης αφού αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά της ομάδος..
Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ θετικό και μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα δείπνησε στην κοσμική ταβέρνα ΠΛΑΤΑΝΟΣ στο Αρσένι πρόσφορα του ιδιοκτήτη Γιάννη Τσαούση τον όποιο και ευχαριστεί θερμά η διοίκηση για την προσφορά του αυτή.

Δείτε τις φωτογραφίες:
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.