Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χαράλαμπος Βρεττός στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου


Τον έχουν αποκαλέσει ''κέρβερο'' για τον τρόπο που φυλάει τα δίχτυα κάθε ομάδας που έχει παίξει. Ο λόγος για τον έμπειρο πορτιέρο Χαράλαμπο Βρεττό από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα μέσα στα γήπεδα αφού φύλαξε εστίες πολλών ομάδων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και διάκριση σε κάθε μια από αυτές.
Ξεκίνησε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Αλεξάνδρειας απ όπου στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΠΑΕ Βέροιας για να κάνει κι ένα πέρασμα από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης την Ομόνοια Σίνδου,την Νίκη Αγκαθιάς, το Πόρτο Χέλι τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τον Εθνικό Αγιονερίου και μέχρι πέρσι στην ΑΕ Καψόχωρας. Φέτος άλλαξε και πάλι στρατόπεδο αφού μετά από πολλές προτάσεις που είχε τον κέρδισε η ομάδα του Αράχου που αγωνίζεται στην Α1 Ημαθίας.
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.