Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παγκόσμιος και με ένα πόδι ο Στέφανος Τζιβόπουλος! (φωτο)


Πραγματικά ηρωική προσπάθεια έκανε ο Στέφανος Τζιβόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μάστερς του Καζάν. Κυριολεκτικά με ένα πόδι ο αθλητής με καταγωγή από τους Προμάχους Αλμωπίας, κατέκτησε τρία μετάλλια στις τρεις του συμμετοχές.
Πήγε στο Καζάν με ρήξη στο γαστροκνήμιο και ήταν αποφασισμένος ακόμα και με ένα πόδι, να μην φύγει άπραγος από το Καζάν και το παγκόσμιο πρωτάθλημα μάστερς. Ο Στέφανος Τζιβόπουλος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο 1μ. και τα 3μ. τραμπολίνο τις προηγούμενες ημέρες αλλά χθες δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγωνιστεί και δικαιώθηκε. 
Σε ατομικό επίπεδο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο βατήρα 10μ. στην κατηγορία 25+ ετών, ενώ στα 3μ. και τα 10μ. συγχρονισμένων καταδύσεων, στην κατηγορία 50-99 ετών, μαζί με τον Ηρακλή Σακκαλή νίκησαν τους Γερμανούς, από τους οποίους είχαν χάσει πέρσι στο Μόντρεαλ και κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια. Πήρε μάλιστα και τέσσερα 10άρια από τους κριτές.

Τι δήλωσε μέσα από το προφίλ του στο facebook για την επιτυχία του:
"Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ το πρώτο χρυσό μετάλλιο με τον Συναθλητή μου Σακκαλή και με 4 10αρια στον συγχρονισμό ήδη πάει στην Παναγία Σουμελά στη Βέροια. Για ότι κατάφερα και καταφέραμε Ευθύνεται Η Μεγάλη μας Μητέρα. Δόξα Τω Θεω 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και περήφανος Ελληνας και Έλληνας Καταδυτης.
Αφιερωμένο και στα παιδιά μας που τόσο πολύ προσπάθησαν φέτος και τα πήγαν υπέροχα!!!! Μπράβο στους Έλληνες καταδυτες. Μπράβο στους προπονητες και Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές της μέρες που με προσωπικά και μη μηνύματα ένιωθα την Γωγώ Φυρίγου να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει κάθε μέρα.
Ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς και Stefanos Paparounas σε ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον και καλή τύχη στην φετινή πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες τον ερχόμενο χειμώνα."

Στέφανος Τζιβόπουλος




Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο:
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Renata Safitdinova (@safitdinova) στις
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.