Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βροχή και χαλάζι κατέστρεψαν τα πάντα στον πρώην Δήμο Βεγορίτιδας (φωτο&βίντεο)


Ανυπολόγιστες ζημιές προκλήθηκαν χθες Παρασκευή 14/8 λόγω  θεομηνίας στους οικισμούς του Πρώην Δήμου Βεγορίτιδας με τις μεγαλύτερες να καταγράφονται στην Τ.Κ. Άρνισσας. 
Η Θεομηνία που περιελάμβανε χαλάζι, ισχυρούς ανέμους και χιλιάδες κυβικά βροχής έπληξε στο σύνολο όλες τις αγροτικές καλλιέργειες. Μήλα, ροδάκινα και λοιπές αγροτικές καλλιέργειες κατεστράφησαν τόσο λόγω του χαλαζιού αλλά και λόγω των ισχυρότατων ανέμων. Στρώματα φρούτων βρίσκονται στο χώμα με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή των αγροτών.
Οι καταστροφές δεν έμειναν μόνο στα χωράφια. Λόγω των ισχυρότατων φαινομένων γκρέμισαν τοίχοι, κόπηκαν τέντες και ομπρέλες καταστημάτων, έσπασαν τραπεζοκαθίσματα, πλημμύρησαν κατοικίες, έκλεισαν δρόμοι καθώς και οι γραμμές του Τρένου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της πυροσβεστικής.
Εντύπωση προκαλεί το νερό που διέρχεται μέσω του ρέματος Άρνισσας εν μέσω Αυγούστου.  
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:





Πηγή: anapodoi.blogspot.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ....χιλιάδες κυβικά βροχής......

    ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ............. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.