Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Ο κανόνας και η... παράδοση, συνεχίσθηκε δυστυχώς και στην Αλμωπία!


Επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ο κανόνας και η παράδοση για μία ακόμη φορά, κατά τη χθεσινή (27/8) απογευματινή προγραμματισμένη  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και στον Δήμο Αλμωπίας, όπως ακριβώς έγινε και στους Δήμους Σκύδρας και Έδεσσας.
Έτσι λοιπόν, όπως και στην περίπτωση των δύο προαναφερόμενων Δήμων, αναβλήθηκε και η χθεσινή (27/8) απογευματινή συνεδρίαση της παραπάνω επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, αφού στον χώρο συνεδρίασης, και συγκεκριμένα στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου! προσήλθαν και ανέμεναν δυστυχώς-όπως είχε προβλέψει η ιστοσελίδα μας- μόνο τρία από τα ορισθέντα μέλη, ενώ αντίθετα, χωρίς να είναι υπόχρεοι,  παρόντες ήταν- και αυτό προς τιμή τους- ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτηριάδης Σίμος  και οι Αντιδήμαρχοι, Τσιμτσιρίδης Γιώργος, Μπάτσης Χρήστος και  Κετικίδης Γιάννης.
Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη. Έτσι λοιπόν μετά το πέρας του... Ακαδημαϊκού 15λέπτου ο Γραμματέας της Επιτροπής, αφού έφερε το βιβλίο παρουσίας στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου!  για να υπογράψουν τα παρόντα μέλη, ανακοινώθηκε η αναβολή της συνεδρίασης λόγω  μη απαρτίας και η πραγματοποίησή της για σήμερα  (28/8) την ίδια ώρα και ίδιο τόπο, όπως ο Νόμος ορίζει. 
Εύλογα τα παράπονα και οι αιτιάσεις των παρόντων μελών, και δη επαγγελματιών, αφού παρατήρησαν ότι στην αυριανή (σημερινή) συνεδρίαση δεν θα παραστούν, καθ΄όσον η αγορά της πόλης την ώρα της συνεδρίασης θα βρίσκεται σε λειτουργία, ζητώντας μάλιστα εις εξ΄αυτών να ληφθούν μέτρα κατά των μελών που δεν παρίστανται καθ’ έξιν στις συνεδριάσεις. Μήπως θα πρέπει ο Νομοθέτης να αναθεωρήσει τον τρόπο λειτουργίας αυτών των επιτροπών, θέτοντας ταυτόχρονα και κάποιες δικλίδες  ασφαλείας για την ομαλή λειτουργία τους προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των ευσυνείδητων μελών!
By Sakis 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. AYTA EINAI TA XAΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΑΛΜΩΠΑΙΟΣ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι αλλου για αλλου 3.23...στην επιτροπη δισβουλευσης συμμετεχουν πολιτες...τι φταιει ο Δημαρχος για την μη συμμετοχη των πολιτων...αλλου για αλλου σου λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.