Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές - Κωνσταντοπούλου: Εμένα δεν με έχει ενημερώσει κανείς


Καλώς την κι ας... άργησε! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είχε "μιλήσει" εδώ και πολλές μέρες. Αλλά κάποια στιγμή, όλα έχουν ένα τέλος.
Η Πρόεδρος της Βουλής έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση και την Προεδρία πως οι διερευνητικές ενόψει εκλογών ξεκινούν από το κοινοβούλιο. Τι κι αν ήδη η διερευνητική εντολή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη εστάλη ήδη με e-mail; 
 Αριστερή Πλατφόρμα: Ιδρύουμε κόμμα και κατεβαίνουμε στις εκλογές
"Ως Πρόεδρος της Βουλής, ακόμα δεν έχω θεσμικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό, ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" διεμήνυσε αργά το βράδυ της Πέμπτης η κα Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως "θεσμικά, πρέπει να ενημερώσουν την Πρόεδρο της Βουλής γιατί η εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, άρχεται από τη γνωστοποίηση της Προέδρου της Βουλής των δυνάμεων των κοινοβουλευτικών ομάδων". 
Ωστόσο "ούτε πριν, ούτε μετά την μετάβαση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός δεν επικοινώνησε" είπε η Πρόεδρος της Βουλής και ζήτησε "να σταθεί ο καθείς στο ύψος του θεσμικού του ρόλου και της θεσμικής του ευθύνης", αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά ακόμη και για τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ακατάλληλη τη στιγμή να τοποθετηθεί πολιτικά, αν δηλαδή θα στηρίξει την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.Το Σάββατο στις 18:00 συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων, αφού η Βουλή "είναι σε λειτουργία, δεν έχει παραιτηθεί". 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντε βρε ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ !!!!.....αρκει εσεις να περνατε καλα....ολοι εργαλεια του ιδιου συστηματος ειστε..κι εμεις ανταλλακτικα....οπως ελεγε και η Βιταλη "...ειμαι εξαρτημα της μηχανης κι ο γιος μου το ανταλλακτικο!!!"...ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ) ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!) ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ..Ψαξτε καλυτερα νεο τοπο για να ζησετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.