Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Με παράπονα και ενστάσεις η κλήρωση των εκθετών για την εμποροπανήγυρη!


Μέσα σε μία κατάμεστη από… υποψήφιους εκθέτες αίθουσα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/8) πρωινές ώρες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη, άπαντα σχετικά με την εμποροπανήγυρη που θα διοργανωθεί στην πόλη της Σκύδρας, από 21 έως 25 Αυγούστου επί της οδού 19ης Μαίου (πλησίον του Δημοτικού σταδίου της πόλης).
Καθήκοντα Προέδρου ανέλαβε και εκτέλεσε  ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωστόπουλος Κώστας, λόγω απουσίας του Προέδρου του Δ.Σ Ανδρεάδη Στάθη. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο εκτελών χρέη Προέδρου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης. Αρχικά τον λόγο έλαβε η Δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκθέτες για τη συμμετοχή τους στην εμποροπανήγυρη. Στην συνέχεια ο υπάλληλος του Δήμου Καστερίδης Στάθης, εξήγησε και ανέλυσε τη διαδικασία της κλήρωσης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι υποβλήθηκαν συνολικά ενενήντα (90) αιτήσεις, και ότι μετά την κλήρωση, οι ενδιαφερόμενοι που θα κληρωθούν να συμμετάσχουν στην εμποροπανήγυρη, θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίστοιχο τίμημα και στην συνέχεια θα παραλάβουν τη σχετική άδεια συμμετοχής τους. 
Ακολούθως ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης, για τις θέσεις του Λούνα Πάρκ, των καντινών, και των ψησταριών, καθ΄όσον οι ενδιαφερόμενοι ήταν δύο (02) για μία (01) θέση, έντεκα (11) για έξι (06) θέσεις και έξι (06)  για τέσσερις (04) θέσεις , αντίστοιχα, ενώ για τις υπόλοιπες που επαρκούσαν, έγινε απλώς η αρίθμηση και η κατανομή τους. 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Καρασαρλίδης Παναγιώτης ζήτησε να πληροφορηθεί εάν οι συμμετέχοντες στην κλήρωση, πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, από άποψης κατοχής αδειών, υποχρεώσεων σε  εφορία, ΙΚΑ κλπ, ενώ ενδιαφερόμενος εκθέτης, ζήτησε να ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι των συμμετεχόντων.
Μικροένταση δημιουργήθηκε μετά το πέρας της κλήρωσης για τη θέση του Λούνα-Πάρκ, αφού ο άτυχος της κλήρωσης επετέθη φραστικά στον τυχερό που χαμογέλασε η τύχη. 
Ενστάσεις και παράπονα εξέφρασε άλλος εκθέτης για τη διαδικασία της κλήρωσης, λέγοντας ότι  έπρεπε η κλήρωση (επιλογή και ανάδειξη των τυχερών)  να πραγματοποιηθεί από τους παριστάμενους εκθέτες και όχι αποκλειστικά από τον εκτελών καθήκοντα Προέδρου και του Καστερίδη Στάθη, καθ΄όσον όπως υποστήριξε, οι τέσσερις από τους έξι τυχερούς για τις θέσεις των ψησταριών είναι όλοι κάτοικοι Σκύδρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Κωστόπουλου Κώστα, ο οποίος υποστήριξε το αδιάβλητο της κλήρωσης.
Τελικά ψηφίσθηκαν ομόφωνα και τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ μετά τη λήξη της συνεδρίασης, εκθέτες και υπάλληλοι ξεκίνησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την έκδοση των αδειών.
By Sakis  






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.