Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες στο Βαρόσι Έδεσσας (φωτο)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης και βελτίωσης στο Βαρόσι, με στόχο αφενός τη βελτίωση της παραδοσιακής συνοικίας της Έδεσσας και αφετέρου την μετατροπή της σε φιλικό χώρο για τους πεζούς κατοίκους και επισκέπτες.
Ήδη τοποθετήθηκαν ειδικά κολωνάκια για την αποφυγή της στάθμευσης αλλά και την απαγόρευση εισόδου στα στενά του Βαροσίου και τα αποτελέσματα είναι ορατά, βελτιώνοντας όχι μόνο την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα της παραδοσιακής συνοικίας.
Ακόμη, παρεμβάσεις γίνονται στο μικρό αμφιθέατρο της περιοχής, με στόχο την καλύτερη αξιοποίησή του για μικρές εκδηλώσεις και ενημέρωση επισκεπτών, ενώ σε σημείο της οδού Μακεδονομάχων – απέναντι από το σημείο που τοποθετήθηκε το άγαλμα του μπαξεβάνη με το γαϊδουράκι και την κατσίκα - θα δημιουργηθεί ένας μικρός επιδεικτικός λαχανόκηπος.
Τέλος, έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημανθεί η συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων, όπως είναι οι κάτοικοι της συνοικίας που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια, αλλά και η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων, που με δική της μέριμνα προχωρά σε καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου δίπλα στην Αγία Σκέπη. 
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. πόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθούν κολωνάκια και στον πεζόδρομο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΝΑ 1 ΧΡΟΝΟ;
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΠΙΝΟΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΔΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΚΜΕΤΕΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΒΛΕΠΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

      ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΑΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  2. Πλούτισαν ολόκληρο εργοστάσιο που κατασκευάζει κολονάκια και τα πληρώσαμε εμείς, αντι να πούνε ότι για όλα αυτά φταίνε τα ανόητα έργα (πεζόδρομος) που πάλι για να φάνε λεφτά έγιναν και να τον γκρεμίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως το γαιδουρακι πηρε τον δρομο του απο την γκαλερι στο βαροσι. Μετα τρισημιση χρονια ξυπνησε ο εγοιστης κουφος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά για γέλια εκεί στον δήμο Εδεσσας, , πήγατε τον γάιδαρο ξανά από εκεί που τον πήρατε και το ονομάζετε ανάπλαση, θα πεθάνω στο γέλιο, καλά ρε Γιαννου απο την αρχή καταλάβαμε ότι ασχολείσαι μόνο με τα γαϊδούρια χα χα χα. Στείλε φωτογραφία για το έργο στον ΟΛΑΝΤ και ζήτα 300.000 ευρώ για την ανάπλαση. Το έργο σου στον δήμο Εδεσσας από εδώ και πέρα θα το ονομάζουμε ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ , Και τα παλικαριά σου εκεί στην ομαδούλα ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΔΕΣ χα χα χα να είσαι καλά, γέλιο σαν αυτό πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.