Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαχαιρώματα και πάλι εχθές στη Χαλκιδική


Άλλη μία αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε εχθές το βράδυ στις 1.30 στην περιοχή της Ν. Καλλικράτειας μεταξύ 4 Αλβανών, μετά από καβγά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus, σε δρόμο της Καλλικράτειας συναντήθηκαν τα 4 άτομα και αφού διαπληκτίστηκαν έντονα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο ένας εκ των τεσσάρων έφυγε από το σημείο πριν πάρει ο καβγάς διαστάσεις.
 Ο διαπληκτισμός μεταξύ των τριών συνεχίστηκε και ο ένας εξ αυτών έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυματίζοντας τον ένα εκ των δύο άλλων στο πόδι και στο κεφάλι. Ο δράστης εξαφανίστηκε πριν καταφτάσει η Αστυνομία στο σημείο, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αυτήν την στιγμή βρίσκεται εκτός κινδύνου. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας. Ο δράστης αναζητείτε, καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.