Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή ο Αβραμίδης από την Όρμα Πέλλας! (φωτο)


Ο προγραμματισμός του Ηρακλή εν όψει της νέας σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών.

Οι Θεσσαλονικείς φροντίζουν και για την αξιοποίηση των νεαρών παικτών του συλλόγου, που μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και στην πρώτη ομάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Παναγιώτης Αβραμίδης υπέγραψε με την ομάδα του Ηρακλή το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ο οποίος προπονούνταν με την πρώτη ομάδα στο Καρπενήσι.



Ο 18χρονος αμυντικός από την Όρμα Πέλλας, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, στη Μίκρα και έβαλε την υπογραφή του σε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της για 4ετή συνεργασία με τον 18χρονο αμυντικό, Παναγιώτη Αβραμίδη, ο οποίος προέρχεται από τη Β’ ομάδα του συλλόγου μας».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον νεαρό παίχτη, μακάρι να'ναι τυχερός και να μπορέσει να σταθεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.