Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιδιοκτήτες κατοικίας Λουντέμη: "Να σταματήσει η μεταφορά ευθυνών στις πλάτες μας"


Τις απόψεις και θέσεις  των ιδιοκτητών της κατοικίας -οικοπέδου του Μενέλαου Λουντέμη, ύστερα από την κατεδάφιση που υποχρεώθηκαν να πραγματοποιήσουν, μετά από σχετική εντολή των Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, και στην συνέχεια με ότι επακολούθησε, αλλά και τη συμπεριφορά του Μορφωτικού Συλλόγου της τοπικής κοινότητας Εξαπλατάνου, εξέθεσε χθες (23/8) βραδινές ώρες, εις, εκ των ιδιοκτητών της κατοικίας-οικοπέδου Κος Τσίτσος Γρηγόρης, παρουσιάζοντας μάλιστα και επίσημα έγγραφα για τον σκοπό αυτό.
Συγκεκριμένα, σε καφετερία του χωριού Εξαπλάτανος-Πέλλας, αφού όπως επεσήμανε με πικρία, αρνήθηκαν οι υπεύθυνοι του Μορφωτικού Συλλόγου, ύστερα από αίτημά του, να του παραχωρήσουν, χώρο, καθίσματα , τραπέζια και μικροφωνική, προκειμένου πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, παρουσία μερίδας των τοπικών μέσων, γνώρισε και ανέλυσε το ιστορικό της υπόθεσης. 
Αρχικά έκανε γνωστά τα ιστορικά στοιχεία, και την πορεία της οικογένειας Λουντέμη, από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην τ.κ Εξαπλάτανου-Πέλλας, την ανακήρυξη της κατοικίας ως διατηρητέα, την αλήθεια και τα ψέματα για την διαδικασία της κατεδάφισης, τις εξελίξεις και τις προοπτικές μετά την κατεδάφιση, τον ρόλο της Δημοτικής Αρχής η οποία παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, προφορικές και γραπτές αιτήσεις του, ΔΕΝ έχει λάβει μέχρι σήμερα καμία απάντηση στα αιτήματα-ερωτήματά του, και ειδικότερα για την έκδοση του επίμαχου δελτίου τύπου του Δήμου (ΔΕΣ ΕΔΩ- ΕΔΩ και ΕΔΩ), στο οποίο αναφέρεται ότι η κατεδάφιση της κατοικίας έγινε με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών, και ότι αυτήν (κατεδάφιση) ο Δήμος την πληροφορήθηκε από τον Τύπο!, αλλά και για τις προφορικές και έγγραφες προσφορές που έκανε προς τον Δήμο για την παραχώρηση του ακινήτου υπό όρους σ΄αυτόν για ανάλογη αξιοποίηση, καθώς  και του Μορφωτικού Συλλόγου για την άρνησή του, να του διαθέσει λίγα λεπτά στην κεντρική εκδήλωση των ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΩΝ, προκειμένου ενημερώσει-εξηγήσει στους παρευρισκόμενους τις θέσεις-απόψεις  των ιδιοκτητών της κατοικίας του Λουντέμη. 
Επίσης καταφέρθηκε εναντίον όσων με ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο κατηγορούν αυτούς (ιδιοκτήτες) για την κατεδάφιση, αλλά και για επώνυμο συμπολίτη μας που χαρακτήρισε αυτούς (ιδιοκτήτες) Τζαχαντιστές! Τέλος έκανε γνωστό ότι στις προθέσεις τους είναι να ζητήσουν επίσημα τον αποχαρακτηρισμό της κατοικίας του Λουντέμη ως διατηρητέο, ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός να στραφούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου για τα υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο, θεωρώντας ως ηθικό αυτουργό για αυτά την Δημοτική Αρχή του Μπίνου Δημήτρη. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις απόψεις –θέσεις των ιδιοκτητών της κατοικίας του Λουντέμη Μενέλαου. ΕΔΩ- ΕΔΩ - ΕΔΩ  και ΕΔΩ.
By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Μπράβο! Ξεμπρόστιασε τους και άστους να τρέχουν για φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να βρεις το δίκιο σου πρέπει να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας
    δήμος πολιτεία και τα παλικάρια με τα κόκκινα μάγουλα από τον σύλλογο πρέπει να λογοδοτήσουν...
    αλλά τι περιμένεις απο ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο η προβολή και τίποτε άλλο
    δυστυχώς η ιστορία γράφετε μόνο μια φορά και αυτοί γραφήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se auto to kaloxori kuriarxei i kakia, eironia, koutsompolio, sikofantia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα έλειπε η ποιότητα και ο πολιτισμός απ το χωριό μας.Κι όπως είπε κάποιος, ''περισεύουν τα σουβλάκια στα φτηνά πανηγυράκια να ξεγελιόμαστε με το τίποτε''....Επιτέλους δεν υπάρχουν έστω κάποια ελάχιστα άτομα με κάποιο επίπεδο να σώσουν στο χωριό λίγο τον πολιτισμό? Δεν μας τιμάνε τα τσιφτετέλια και τα κουνήματα.Έλεος.΄΄Οχι άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με στοιχειώδη πολιτισμική μόρφωση να του αναθέσουν τον πολιτισμό σε αυτό το χωριό. Και αν δεν υπάρχει γιατί δεν αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες καθηγητές. Μόνο το όνομα έχει το Λύκειο Εξαπλατάνου. Τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ έπρεπε να είναι μια γιορτή με επίκεντρο το σχολείο την μάθηση και την μόρφωση στα γράμματα και στις τέχνες. Αυτοί τα κάνουν Αύγουστο με μοναδικό κίνητρο πόσα σουβλάκια θα πουλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό σύλλογο Εξαπλατάνου αφού γκρέμισαν το μεγαλύτερο πολιτισμικό μνημείο του Νομού πανηγυρίζουν και διασκεδάζουν αγκαλιά στα Λουντέμεια χωρίς να έχουν ιδέα τι έκαναν. Κάθαε φυσιολογικός άνθρωπος θα ντρεπόταν ή θα πενθούσε και αυτοί μεσα στην τρελή χαρά.
    Ντροπή Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.