Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Μπαμ" με Σερέτη ο Εδεσσαϊκός!


Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία σημείωσε η ομάδα του Εδεσσαϊκού,αφού το deal που όλοι περίμεναν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο ποδοσφαιριστής έπειτα από συνεχή επικοινωνία  που είχε με τον γενικό αρχηγό πείστηκε τελικά από το πλάνο και την προοπτική της ομάδας και έφτασε στην πόλη της Έδεσσας. Φορώντας τα πράσινα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τα γραφεία όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος.
Ο 29 χρονος μέσος,υπόγραψε αμέσως το νέο του δελτίο δηλώνοντας ότι και αυτός από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή που σίγουρα σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ωφείλεται στον γενικό αρχηγό.
Ο Σερέτης έχει ένα βαρύ βιογραφικό έχοντας παίξει τα τελευταία χρόνια σε ομαδές της Football League,ξεκινώντας την καριέρα του από τον 'Αρη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. κι αυτός απλήρωτος θα φύγει σαν τον αλέκο.Δεν ήξερες? δε ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν τον Άκη θες να πεις? Μαικλ Ρίνγκο.Πιστολέρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ .Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.