Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Ζάκυνθος 1-1 (φωτο)


Φιλική ισοπαλία παραχώρησε ο Εδεσσαϊκός στην ομάδα της Ζακύνθου, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τον Εδεσσαϊκό να πιέζει στο πρώτο ημίχρονο αδιάκοπα για να σκοράρει, χωρίς να ξεχωρίζει από την ομάδα της Ζακύνθου με τόσο μεγάλη διαφορά κατηγοριών που έχουν.
Διακρίθηκαν όλοι οι παίκτες και του πρώτου ημιχρόνου και του δευτέρου, με τον συνήθη ύποπτο Λαφαζανίδη να  σκοράρει  στο 41΄ και την ισοφάριση αμέσως μετά για την ομάδα της Ζακύνθου στο 49΄. 
Καλή η διαιτησία των Βαμβακά - Μίσκου - Πίλτση. 
Ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου βρήκε την ευκαιρία να φρεσκάρει τα Γαλλικά του συνομιλώντας με τον προπονητή της Ζακύνθου και παλαιάς δόξας Βελγικών ομάδων τον ΧΛΙΝΤ ΚΑΡΑΜΑ, ο οποίος εντυπωσιάσθηκε από την απόδοση του Εδεσσαϊκού και ευχήθηκε άνοδο στην Γ΄Εθνική. 
Τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού και γνωστός (γαύρος)  Λάλας με τα του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Κούλη. 
Οι φίλαθλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι απο την απόδοση της ομάδας τους.
Δείτε φωτογραφίες από την φιλική αναμέτρηση:
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης  τηλ. 6944500323 Έδεσσα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.