Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσφυγας 22 ετών παρασύρθηκε στα νερά του Αξιού



Έρευνες για τον εντοπισμό 22χρονου Σύρου πρόσφυγα πραγματοποιούνται στον Αξιό, καθώς αγνοείται από χθες το πρωί, όταν -στην προσπάθειά του να τον διασχίσει, παρασύρθηκε από τα νερά του. 

Ο νεαρός αγνοούμενος έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από τον αδελφό του και συγγενικά τους πρόσωπα. 
Το πρωί της Δευτέρας οι Σύροι προσέγγισαν από την πλευρά των Ευζώνων τα σύνορα με τα Σκόπια, αλλά σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο έδαφος της γειτονικής χώρας και υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν προς την ελληνική πλευρά.
Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος, προκειμένου -όπως εκτιμάται- να κερδίσει χρόνο, βούτηξε στον Αξιό για να τον διασχίσει κάθετα και να περάσει στην απέναντι όχθη. Παρασύρθηκε όμως από τα νερά και έκτοτε αγνοείται.
Οι πρόσφυγες ενημέρωσαν αργότερα έναν Έλληνα για το τι είχε συμβεί κι έτσι κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, αλλά -στο μεταξύ- είχε χαθεί αρκετός χρόνος. Οι έρευνες των Αρχών μέχρι το βράδυ ήταν άκαρπες, ενώ από το πρωί συνεχίζονται με τη συνδρομή δυτών της 2ης ΕΜΑΚ που έφτασαν στην περιοχή από τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κριμα γιατι ολοι τους (-μας) ειναι (ειμαστε) "θυματα" των ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (με την ανοχη βεβαια των δικων μας "ΕΦΙΑΛΤΩΝ" της πολιτικης!!!!) ....Παντως, απο την κοιλαδα του Αξιου εισεβαλαν το 1941 οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ στην Ελλαδα και απο την ιδια κοιλαδα ξεκιναει η μεγαλη προσπαθεια-προελαση των ανθρωπων αυτων να φτασουν στη χωρα των ΝΑΖΙ...για ενα καλυτερο αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.